Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Juridisch

-> Procesrecht - Naar de Rechter
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Digitale bladen over Rechtspraak
Rechtspraak magazine is een uitgave van de Raad voor de rechtspraak en richt zich op iedereen die ge´nteresseerd is in rechtspraak en daaraan gerelateerde zaken. Het magazine verschijnt vier keer per jaar. Hier kunt u het meest recente nummer downloaden en lezen. Ook oudere nummers kunt u downloaden en lezen.

Digitale Paper over de Rechtspraak in Nederland
Deze Digitale Paper over de Rechtspraak in Nederland geeft uitleg over de organisatie van de rechtspraak in Nederland. De publicatie bevat onderwerpen als: wat is rechtspraak, de rechterlijke instanties, oplossen van geschillen door niet-rechterlijke instanties, strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. In deze Digitale Paper over de Rechtspraak in Nederland vindt u een gerechtelijke kaart van Nederland.Portal over Juridische procedures
Voordat u naar de rechter stapt of op het moment dat u in een procedure wordt betrokken, is het zaak te weten wat u te wachten staat. Deze Proces Portal besteedt aandacht aan diverse soorten juridische procedures.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.