Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Risico en Faillissement

-> Bedrijfsverzekeringen
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Keuzetool verzekeren arbeidsongeschiktheid zelfstandige
Bent u zelfstandige en overweegt een arbeidsongeschiktheids­verzekering af te sluiten, dan geeft deze tool inzicht in uw mogelijkheden en helpt u op weg om hierin uw eigen keuze te kunnen maken. Ook als u door een ziekteverleden of om andere redenen moeilijk verzekerbaar bent, dan biedt deze tool alternatieven.

Stappenplan Bedrijfsrisico's Zaken doen met het buitenland
Wellicht loopt ook u risico’s bij het zaken doen met het buitenland. Met dit Stappenplan Bedrijfsrisico's Zakendoen met het Buitenland volgt u een aantal stappen om vervolgens de juiste beslissingen te nemen.

Tool voor het inventariseren van uw bedrijfsrisicos

Deze tool voor het inventariseren van uw bedrijfsrisico's kunt u gebruiken als een middel om uw bedrijfsrisico's snel in kaart te brengen. Kijk of dit risico ook in uw bedrijf aan de orde is. En neem actie als dat echt nodig is.
Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.