Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Juridisch

-> Huurrecht Bedrijfsruimte
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Checklist Huurcontract Bedrijfsruimte
Heeft u een bedrijf en gaat u als huurder een bedrijfsruimte huren, dan is het belangrijk dat alles nauwkeurig staat beschreven in het huurcontract. Met welke belangrijke punten moet u rekening houden bij het opstellen van een huurovereenkomst?

Informatie over Huurrecht Bedrijfspand
Via deze site krijgt u de belangrijkste informatie over het huren van een bedrijfspand. De belangrijkste aspecten van het huurrecht voor u als zakelijke huurder op een rij.

Juridische tools voor zelf procederen mbt huurrecht

Wilt u zelf een juridisch geschil via de rechter laten lopen, dan kunt u gebruik maken van deze juridische tools. Ook is het mogelijk om via huurgeschil.nl een gratis eerste huuradvies te krijgen bij een van de geselecteerde advocatenkantoren. Indien u een huurrechtelijk advies wenst of meer over deze dienst wilt weten, kunt u via de button contact & hulp op de homepage van Huurgeschil.nl klikken.Model Huurovereenkomst Bedrijfsruimte
Dit Model Huurcontract betreft een Model Huurovereenkomst betreffende 7: 290 BW bedrijfsruimte.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.