Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Financieel

-> Crowdfunding
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Crowdfunding Scan
Check via deze Crowdfunding Scan of crowdfunding als financieringsvorm bij u en uw plannen past. Of crowdfunding bij u en uw onderneming past krijgt u op een rij als u de scan invult. De scan is gericht op zowel startende als bestaande ondernemers die financiering zoeken.

Regelgeving voor en toezicht op Crowdfunding
Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren en verloopt zonder financiŽle intermediairs. Er is direct contact tussen investeerders en ondernemers. Voor het verkrijgen van kapitaal met behulp van crowdfunding is mogelijk een vergunning nodig.

Introductiefilm over Crowdfunding


Overzicht bekendste Crowdfunding Sites
Deze site biedt een overzicht van de belangrijke nationale en internationale sites met informatie over crowdfunding. Deze nieuwe initiatieven worden door de media snel opgepakt.

Boeken over Crowdfunding
Verzameling beste boeken over Crowdfunding.

Financieringswijzer Crowdfunding
Deze Financieringswijzer van Nederland biedt u een overzicht op het gebied van alternatieve financieringen. Zo krijgt u een overzicht van alle projecten op crowdfunding platformen, aanbieders van factoring, crowdfunding en kredietunies en een overzicht van participatiemaatschappijen.

Crowdfunding Tools



Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.