Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Ondernemen

-> Groei van uw Bedrijf
terug naar overzicht bedrijfsthema's

MKB Branche Scan - Vergelijk uw bedrijf met uw Concurrenten
Wilt u als ondernemer weten of u ongeveer op hetzelfde gemiddelde zit als uw branchegenoten. Met deze MKB-branchescan weet u waar uw bedrijf staat ten opzichte van andere bedrijven uit uw branche. Deze scan geeft u informatie over het verleden maar ook over de toekomst. Wat zien uw branchegenoten als trends en bedreigingen voor komend jaar? Wat ziet u als kansen of bedreigingen voor de toekomst? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Groeiscan voor Doorgroeiende Bedrijven
Deze Groeiscan voor Doorgroeiende Bedrijven biedt u inzicht in de groeiknelpunten die er in uw bedrijf per fase het meest van toepassing zijn voor uw bedrijf. Deze groeiscan gaat systematisch alle belangrijke aspecten van uw bedrijf na, zoals uw bedrijfsstrategie, management, organisatiestructuur, marketing, automatisering, financiering, enzovoort. Na het invullen van deze Groeiscan voor Doorgroeiende bedrijven ontvangt u via email een rapportage.Stappenplan Innovatie in uw Bedrijf
Om daadwerkelijk een kansrijk bedrijf te starten dat is gebaseerd op een innovatief idee moet u als innovatief ondernemer een aantal stappen nemen. Uiteraard geldt dit voor elke onderneming. Echter, wanneer u als innovatief ondernemer voor uzelf wilt beginnen op basis van een uitvinding moet er waarschijnlijk een aantal zaken extra gebeuren. Wat voor idee u ook hebt, het is belangrijk om een helder beeld te hebben wat er in elke fase van idee naar marktintroductie moet gebeuren en welke uitdagingen je kunt tegenkomen. Dit zorgt ervoor dat je voortvarend verder kunt gaan en dat je niet teveel onnodig energie verspilt aan allerlei bijzaken. Dit Stappenplan Innovatie van uw bedrijf zorgt ervoor dat u systematisch uw innovatieve idee uitwerkt tot een rendabele investering.Format voor een Business Case
Een businesscase brengt alle effecten van een grote investering in kaart. Een businesscase gaat dus niet alleen over geld. Pas als de belangrijkste gevolgen van uw investeringsbeslissing zijn afgewogen, kunt u een besluit nemen. Is de voorgenomen investering financieel wel verantwoord? Staat de investering in verhouding tot de kwaliteit? Welke risico’s lopen wij? Dit vraagt om het goed doorrekenen van het projectinitiatief. U moet daarvoor werken aan scenario’s voor het toekomstige gebruik. Dit Format voor een Business Case helpt u daarbij.

Format voor Productdefinities


E-book Kenmerken Snel groeiende bedrijven
Snelgroeiende bedrijven onderscheiden zich van gewone bedrijven. Ze hebben concrete groeiambities, houden hun financiŽle processen scherper in de gaten en zetten meer in op innovatie en partnerships. Ook doen zij vaker zaken over de grens. Wilt u blijven groeien? Kijk dan naar de 6 strategische kenmerken en pas uw beleid aan.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.