Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Management

-> Management Literatuur
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Digitale Management Boeken
Grote verzameling Digitale Management Boeken over onder meer leiderschap en projectmanagement en vele andere onderwerpen mbt management.

Digitaal Naslagwerk Managementbegrippen
In dit Digitaal Naslagwerk Belangrijkste Managementbegrippen vindt u in indexvorm de belangrijkste managementbegrippen en managementmodellen. Nuttig als u zich als manager wilt voorbereiden op een vergadering, presentatie of belangrijk gesprek.

Digitaal Naslagwerk Managementgoeroes
Dit Digitaal Naslagwerk Managementgoeroes biedt u een nuttig overzicht van de belangrijkste managementdenkers die u als manager zeker moet kennen. Deze managementgoeroes zijn beoordeeld in het licht van de grote problemen van het hier en nu. U vindt hier namen en achtergrondinformatie van de top van de hedendaagse goeroes. Zoals Peter Drucker, Tom Peters en Michael Porter. Naast een op namen gerichte indeling vindt u in dit Digitaal Naslagwerk Managementgoeroes ook een thema gerichte indeling.Database Management Spreuken en Gezegdes
Database met Management Wijsheden voor gebruik in de praktijk.

Samenvatting Prahalad Toekomsttheorie
Samenvatting van "Strijd om de toekomst" van de managementgoeroe Prahalad.

Digitale Management Bibliotheek
Digitale boeken over leiderschap, coaching, relatiemanagement en allerlei andere vormen van management.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.